We stonden om 05.30 uur op zodat we nog konden ontbijten voordat we naar de luchthaven zouden vertrekken. We hadden om 06.30 uur afgesproken in de lobby van het hotel. We vroegen de bell boy een taxi voor ons te regelen en toen kwam er een enorme limo voorrijden.

Wij konden riant zitten, maar de koffers pasten eigenlijk niet in de kofferbak, dus die werden met banden vastgesnoerd. Gelukkig vielen ze er niet uit op weg naar de luchthaven. Het ritje kostte ons $ 40.
We hadden vooraf al ingecheckt en moesten alleen nog onze boarding passen uitdraaien en onze koffers afgeven. Dat ging zonder problemen.
Toen door de security en met de monorail naar de vertrekhal. Daar hebben Marloes, Rik en Carolien nog te eten gehaald omdat zij daarvoor in het hotel geen tijd hadden.

Ik heb nog wat foto’s gemaakt van de beschilderde borden in de vertrekhal.
Het vliegtuig vertrok mooi op tijd en vloog over de Hoover Dam en de Grand Canyon. Je kon het goed zien vanuit de lucht.
Na vier uurtjes vliegen kwamen we aan in Washington. Daar hadden we een uurtje om over te stappen. Nog net genoeg tijd om een broodje te scoren. Deze vlucht vertrok tien minuten later dan gepland maar deze vertraging werd ruimschoots ingehaald. Bijna een uur eerder dan gepland kwamen we aan op Schiphol en daar stonden Lynda en Kasper ons al op te wachten. Wij gingen daarna met de taxi van Tinker weer terug naar huis.

De foto’s van vandaag staan hier.