Onze laatste dag in de camper is aangebroken. Vanmorgen heerlijk rustig aan gedaan. Tegen 11.00 uur reden we naar de Walmart aan de overkant om nog een paar boodschapjes te halen. Daarna gingen wij naar de Premium Outlets South om te proberen nog wat kleding en/of schoenen te scoren en gingen Rik en Carolien alvast naar de Oasis RV Park waar we de laatste nacht in de camper zullen doorbrengen. Het lukte ons om een paar sportschoenen voor Lindy en een zwembroek voor Wim te kopen. Vervolgens gingen wij ook naar de camping. Deze camping zat in het arrangement en was door Jan Doets voor ons gereserveerd en betaald. Onze plaatsen waren prima.

Nadat we alles goed hadden neergezet zijn we naar het prachtige zwembad gegaan waar Rik en Carolien al een tijdje waren.

Er was een familie zwembad en een zwembad voor volwassenen. Daar gingen wij in en het water was zalig van temperatuur.

Er vlogen ook weer kolibri’s en het lukte mij om er eentje toen hij even op een boomtak was gaan zitten op de foto te zetten.

Na een paar uurtjes bij het zwembad zijn we terug gegaan naar de camper om de koffers in te pakken. Niet zo’n leuk klusje maar het moet nou eenmaal gebeuren.

Daarna hebben wij eten gekookt in de camper en zijn Rik en Carolien uit eten gegaan.

De foto’s van vandaag staan hier.