Het was maar goed dat de airco vannacht aan mocht want het was weer behoorlijk warm op deze camping, boven de 35 graden toen we gingen slapen. We zijn eerst naar de Lagoons gegaan van het Dead Horse State Park. In deze lagoons mag je niet zwemmen maar er wordt wel in gevist. Het is er prachtig.

Daarna rijden we naar Montezuma Castle National Monument. Dit zijn woningen in de rotsen van de Sinagua. Ze zijn vijf verdiepingen hoog. Je snapt eigenlijk niet hoe ze dit gebouwd hebben honderden jaren geleden.
Toen weer verder naar Williams. Deze plaats ligt aan route 66 en hier zijn nog een heleboel authentieke diners, oldtimers en andere memorabilia te vinden. Hier zijn we gaan lunchen bij Cruisers. Heel gezellig want er was lifemuziek.
Helaas hoorde Rik hier ook dat zijn kat Skunky heel ernstig ziek is en moet inslapen. Heel zielig. Rik heeft deze kat al vanaf zijn geboorte en hij werd vandaag precies 10 jaar, dus nog veel te jong om dood te gaan. Dat was wel flinke domper op deze dag.

We zijn vervolgens in één ruk doorgereden naar Las Vegas waar we weer naar de KOA Sam’s Town zijn gegaan. Hier vandaan hebben we om 19.00 uur de shuttle bus naar Fremont Street genomen.
Het was hier een gekkenhuis en dus goed om onze zinnen te verzetten. Je ziet er van alles. Beauty queens, met vlak er naast een groep sporters in een kring en ook allerlei straatartiesten.

Maar er moet natuurlijk ook weer wat gegeten worden. Dit keer een full rack of baby ribs. Heerlijk!

Toen weer naar buiten waar de eerste show van de Fremont Experience op het plafond over de straat te zien was. Een optreden van Bon Jovi!

Daarna trakteerden Rik en Carolien ons op een biertje en een marguerita en zijn we bij de bandjes die op straat optreden gaan kijken. Er waren er drie: Yellow Brick Road, een classic Hard Rock cover band

Yesterday, een Beatles cover band die af en toe heel vals zong

En Zowie Bowie

Verder waren er optredens van Carl Ferris (een saxofonist), breakdance groep, etc. Toen weer een luchtshow met de Who en later nog met de Zombies.

Het was geweldig. Daarna zijn we met de taxi weer terug naar de camping gegaan.

De foto’s van vandaag staan hier.